Grilovací směs Chimichurri Kotányi
Kód: 645136Detailní popis produktu
Kořenící směs Gril Chimichurri dodá steakům, zelenině a salátům svěží bylinkově pikantní chuť. Je skvělá jako základ marinády na hovězí maso a drůbež. Podle argentinské tradice se Chimichurri podává jako omáčka ke grilovaným masům. Návod na přípravu omáčky Chimichurri: 20 g koření Chimichurri, 80 ml vlažné vody, 2 lžíce vinného octa (nebo limetkové šťávy), 50 ml olivového oleje. Koření Chimichurri smíchejte s vlažnou vodou a nechte ½ hodiny nabobtnat. Přidejte ocet nebo limetkovou šťávu, olej a dobře promíchejte. Nechte alespoň 2 hodiny odpočinout v chladničce. Omáčka se podává za studena! Kořenící směsi Kotányi jsou neocenitelným a rychlým pomocníkem v každé kuchyni. Vždy nabízejí vyváženou chuť a neměnnou kvalitu. Obsahují 100 % přírodních složek, bez přídavků látek zvýrazňujících chuť a vůni, konzervantů a barviv.Petržel, česnek, jedlá mořská sůl s jodem (jedlá mořská sůl, jodid draselný), cibule, chilli, oregano, pepř, bobkový list.
Granulovaný kořenicí přípravek. Skladujte v suchu. Neotevřený produkt spotřebujte do 36 měsíců. Zěmě výroby: Rakousko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
Země původu: | AUT |
Balení: | 1 x 480 g |
Expirace od výroby: | 360 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1049 |
Tuky: | 2,4 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 34 g |
Cukry: | 8,1 g |
Bílkoviny: | 14 g |
Sůl: | 20,0 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | 12 SO2 A SIŘIČITANY, 09 CELER, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 11 SEZAM, 01 OBILOVINY |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář