Grilování, Strana 2
Nejprodávanější
Kulerované, lehce pikantní špekáčky s vysokým obsahem masa.
Set 3 druhů nejoblíbenějších klobásek od Dolejších z Davle ve variantě MINI – tedy malé klobásky o hmotnosti cca 50 g.
Koktejlový párek – mini verze debrecinského párku.
Přetáčená klobása šunkového typu v jedlém vepřovém střívku.
Filé obsahuje 100 % masa z celých nemletých filet mořské štiky kanadské. Bez chemických přísad, bez přidané vody, bez kůže.
Typická „bílá“ grilovací klobása.
Prodloužený párek v jedlém hovězím střívku.
Rovný párek v jedlém hovězím střívku, určený pro přípravu na válečkovém (roll) grilu.
Mražené hot dog párky se sýrem speciálně vyvinuté pro válečkové grily (roll–gril). Párky jsou loupané, bez střívka.
Hovězí kulatá plec (falešná svíčková), tepelně upravená metodou sous-vide.
Loupaná plec namotaná na hovězím žebru. Ideální pro dlouhé pečení.
Atraktivní plátek, který obsahuje část z roštěné a část ze svíčkové na kosti ve tvaru písmena T.