Grilování, Strana 3
Nejprodávanější
Jemně mletý tatarák z hovězí kýty s minimem soli, bez konzervantů, tučnost cca 4 %.
Klasický párek v kolagenním jedlém střívku, uzený na bukových štěpkách.
Šťavnatá a křehká přetáčená klobása v jedlém hovězím střívku. Voní i chutná po pečené cibulce.
Krevety Vannamei, obalené v jemném křupavém těstíčku, přesmažené. Výrobek v prémiové kvalitě s velmi vysokým obsahem masa.
Krůtí prso chlazené. V balení 1 větší (krocan) nebo 2 menší (krůta) kusy.
Mini, koktejlová, verze kuřecího párku v jedlém klihovkovém střívku.
Silnější párek v jedlém vepřovém střívku, uzený na bukových štěpkách.
LOSOS OBECNÝ (Salmo salar). Čerstvý, s kůží.
Přetáčená klobása v jedlém vepřovém střívku uzená na bukových štěpkách.
Přetáčená klobása v jedlém vepřovém střívku uzená na bukových štěpkách.
Párky s telecím masem v jedlém kolagenním střívku.
Příjemně pikantní grilovací klobása vyrobená ze směsi kvalitního vepřového a hovězího masa s vyladěnou recepturou.
Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks cca 5 kg, prodej po jednotlivých kusech.