Grilování, Strana 8
Nejprodávanější
Vepřové zadní koleno s kostí a částečně seříznutou kůží, tepelně upravené metodou sous-vide.
Vepřový plátek s kostí ve tvaru písmene T obsahuje jak část pečeně, tak i panenky. Velice atraktivní a jedinečný vzhled! Volitelná velikost plátků od cca...
Mini, koktejlová, verze vídeňského párku v jedlém skopovém střívku.
Mini, koktejlová, verze vídeňského párku v jedlém skopovém střívku.
Vídeňský párek v jedlém skopovém střívku.
Vídeňský párek nejvyšší kvality. Naražen v přírodním skopovém střívku, uzený na bukových štěpkách.
Přetáčená klobása šunkového typu v jedlém vepřovém střívku.
Šťavnatá a křehká přetáčená klobása v jedlém vepřovém střívku. Voní i chutná po pečené cibulce.