HOT FÖAM, textura / stabilizátor pro emulzi, TÖUFOOD (Espuma hot), 450 g
Kód: 58774Detailní popis produktu
Stabilizátor horké pěny ve formě prášku. Složení: Protejn, maltodextrin, glukóza, rostlinný palmový olej, emulgátory: E471, E472b a E472e, zahušťovadla: E410, E412, E415 a E407, mléčný protein, stabilizátor: E340ii. Dávkování: 50 až 100 g / kg. Použití: Tekutou směs zahřejte a za intenzivního míchání rozpusťte dle doporučeného množství. Nalijte do sifonu nebo šlehejte metlou, aby byla pěna teplá, umístěte sifon do vodní lázně. Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah dětí. Alergeny: Vejce, mléko. Odpovědní podnikatelé: Výrobce: Gastrocultura Mediterránea SL, Princep Jordi, 1-5, 08014 Barcelona, Španělsko. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Molekulární & Avantgardní kuchyně |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 2095/486 |
Alergeny: | 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Bílkoviny g: | 26 g |
Cukry g: | 3,8 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 19 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 46 g |
Sůl g: | 1,1 g |
Tuky g: | 22 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.