Hovězí guláš sous-vide Banquet 3 kg
Kód: 709058Detailní popis produktu
Hovězí guláš sous vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Návod na přípravu:
Guláš ohřejte v konvektomatu přímo v originálním obalu při nastavení páry na 100 % a teploty 80 °C po dobu 20 minut.
Nebo guláš ohřejte po vyjmutí ze sáčku standardním způsobem v hrnci. Nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Tím usnadníte vybalení, bez rizika ulpění omáčky na fólii. Pak vyklopte do hrnce a ohřejte.
Podmínky skladování:
při teplotě od +4 °C do +8 °C maximálně 14 dní.
při teplotě od 0 °C do +4 °C viz datum spotřeby.
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Vyrobeno: v České republice.
Složení
Gulášová šťáva 50 % (voda, rajčatový protlak, restovaná cibule [cibule, slunečnicový olej, bramborový škrob, jedlá sůl], řepkový olej, sušená cibule, koření, látka zvýrazňující chuť a vůni: E 621, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, sušený česnek, cukr, karamelový prášek [karamelový sirup, maltodextrin], hydrolyzovaný kukuřičný a řepkový protein, konzervant: E 202, zahušťovadlo: E 415, antioxidant: E 300, bylinky), hovězí maso 40 %, voda, řepkový olej, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotová jídla |
---|---|
Hmotnost: | 3 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | 3 kg |
Expirace od výroby: | 90 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 363 |
Tuky: | 4,2 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,4 g |
Sacharidy: | 3,9 g |
Cukry: | 0,7 g |
Bílkoviny: | 8,4 g |
Sůl: | 1,5 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.