Hovězí maso
-
Steakové maso – Jižní Amerika
-
Steakové maso – Severní Amerika
-
Steakové maso – Austrálie
-
Steakové maso – Afrika
-
Hovězí maso – Irsko
-
Hovězí roštěná
-
Hovězí svíčková
-
Hovězí kýta – býk
-
Hovězí kýta – kráva
-
Hovězí krk – býk
-
Hovězí krk – kráva
-
Hovězí kližka
-
Hovězí plec – býk
-
Hovězí plec – kráva
-
Hovězí droby a ostatní
-
Hovězí maso na guláš
-
Ostatní
Nejprodávanější

Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je cca 1,5–2 kg. Prodej po jednotlivých kusech.

Hovězí dršťky předvařené.Vyrobeno z částí hovězího žaludku bachor a slez. Předvařeno po dobu 4–5 hodin. Nutno dovařit.

Loupaná plec namotaná na hovězím žebru. Ideální pro dlouhé pečení.


Připravené kalibrované 200 g steaky jsou individuálně vakuově zabalené ve skin obalu. Prodejní množství je 1 karton o 4 kusech.

Prodej po plátcích 200 g a více, minimální objednávka 3 kg.

Chuck roll, jinak také krk s podplečím, se nachází v oblasti mezi hovězím krkem a vysokým roštěncem. Je ideálně prorostlý tukem, hodí se především na pečení...

Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je 1 kg.

Připravené steaky o hmotnosti 200 g, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu. Prodávané po 4 kusech v kartonu.

2 kusy steaku zabalené ve vakuovém sáčku. Každý steak má hmotnost 250 g.

Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je cca 1 kg.

Baleno ve vakuovém sáčku, balení obsahuje vždy 2 steaky, každý o hmotnosti 200 g. Prodej po kartonu, v kartonu celkem 4 sáčky.