Hovězí maso
- Steakové maso – Jižní Amerika
- Steakové maso – Severní Amerika
- Steakové maso – Austrálie
- Steakové maso – Afrika
- Hovězí maso – Irsko
- Hovězí roštěná
- Hovězí svíčková
- Hovězí kýta – býk
- Hovězí kýta – kráva
- Hovězí krk – býk
- Hovězí krk – kráva
- Hovězí kližka
- Hovězí plec – býk
- Hovězí plec – kráva
- Hovězí droby a ostatní
- Hovězí maso na guláš
- Ostatní
Nejprodávanější
Hovězí dršťky předvařené.
Hovězí plec je maso, které obsahuje málo vaziva a tuku, a proto se skvěle hodí na klasické vaření, stejně jako na pečení nebo dušení. Maso je opracováno tak, aby měl...
Loupaná plec namotaná na hovězím žebru. Ideální pro dlouhé pečení.
Vysoký roštěnec s dlouhou žebrovou kostí připomínající tvarem Tomahawk. Průměrná váha kusu 1,2–1,5 kg. Prodej po sáčcích à 2 ks. Váha prodejního balení...
Připravené kalibrované 200 g steaky jsou individuálně vakuově zabalené ve skin obalu. Prodejní množství je 1 karton o 4 kusech.
Prodej po plátcích 200 g a více, plus palce a špičky. Minimální objednávka 2 kg.
Prodej po plátcích 200 g a více, minimální objednávka 3 kg.
Směs různých druhů hovězího masa v podobě kostek. V kuchyňské úpravě, ideální k přípravě guláše.
Surovina z českého kravského masa, část zadní hovězí čtvrtě.
Tenké mini plátky z hovězí kýty. Kýta je opracována do kuchyňské úpravy a nakrájená speciální strojem na tenké plátky.
Prodej po jednotlivých baleních 600 g.
Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je cca 1,5–2 kg. Prodej po jednotlivých kusech.