Hovězí maso
- Steakové maso – Jižní Amerika
- Steakové maso – Severní Amerika
- Steakové maso – Austrálie
- Steakové maso – Afrika
- Hovězí maso – Irsko
- Hovězí roštěná
- Hovězí svíčková
- Hovězí kýta – býk
- Hovězí kýta – kráva
- Hovězí krk – býk
- Hovězí krk – kráva
- Hovězí kližka
- Hovězí plec – býk
- Hovězí plec – kráva
- Hovězí droby a ostatní
- Hovězí maso na guláš
- Ostatní
Nejprodávanější
Loupaná plec namotaná na hovězím žebru. Ideální pro dlouhé pečení.
Připravené kalibrované 200 g steaky jsou individuálně vakuově zabalené ve skin obalu. Prodejní množství je 1 karton o 4 kusech.
Prodej po plátcích 200 g a více, minimální objednávka 3 kg.
Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je cca 1,5–2 kg. Prodej po jednotlivých kusech.
Chuck roll, jinak také krk s podplečím, se nachází v oblasti mezi hovězím krkem a vysokým roštěncem. Je ideálně prorostlý tukem, hodí se především na pečení...
Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je 1 kg.
Připravené steaky o hmotnosti 200 g, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu. Prodávané po 4 kusech v kartonu.
2 kusy steaku zabalené ve vakuovém sáčku. Každý steak má hmotnost 250 g.
Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je cca 1 kg.
Baleno ve vakuovém sáčku, balení obsahuje vždy 2 steaky, každý o hmotnosti 200 g. Prodej po kartonu, v kartonu celkem 4 sáčky.
Baleno ve vakuovém sáčku, balení obsahuje vždy 2 steaky, každý o hmotnosti 250 g. V kartonu celkem 4 sáčky.
Baleno ve vakuovém sáčku, balení obsahuje vždy 2 steaky, každý o hmotnosti 300 g. V kartonu celkem 4 sáčky.