Hrášek extra jemný Bonduelle 2,5 kg
Kód: 428936Detailní popis produktu
Hrášek extra jemný (Ø do 7,5 mm) MINUTE, hluboce zmrazený. Za studena cca 25 porcí, za tepla cca 16–17 porcí.
Návod na přípravu: Pánev: Restujte na malém množství tuku (oleje) cca 5 minut. Mikrovlnná trouba: Ohřívejte v zakryté nádobě 6 minut. Konvektomat: Osolte a ohřívejte v děrované gastronádobě 4 minuty na páře. Ideální zelenina do polévek, do salátů, na pizzu, do těstovin, jako příloha k masu. Vhodné i pro bezlepkovou dietu a vegetariánskou stravu. Restaurační řada MINUTE - neobyčejná přílohová zelenina k přímému použití. Skvělá na pohled, výborná na chuť. Špičková kvalita po celý rok. Zeleninu stačí nechat rozmrazit a bez další tepelné úpravy použít. Můžete uchovávat až 3 dny při teplotě +3 °C bez jakéhokoli rizika. Vyrobeno ve Francii. Víte, že… Sklizeň hrášku nastává začátkem června a trvá zhruba 3 až 4 týdny. Hrášek je plodina vysoce náchylná na kvašení, a proto se musí zamrazit do 3-4 hodin po sklizni, jinak začnou působit enzymy, které přeměňují cukry na škrob, a plodina tak ztrácí svou přirozenou sladkost. Hrášek má různé druhy jakosti, které ovlivňují kvalitu i cenu - čím mladší hrášek se sklidí, tím je menší, sladší a dražší. Setkáváme se tak s označením “fine“ = jemný, “very fine“ = velmi jemný a “extra fine“ = extra jemný.
Uchování u spotřebitele: při teplotě 0–3 °C: 24 hodin při teplotě -18 °C: min. trvanlivost do data uvedeného v blízkosti EAN kódu na obale
Země původu: Francie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhová zelenina Bonduelle |
---|---|
Hmotnost: | 2.5 kg |
Země původu: | POL |
Balení: | 1 x 2,5 kg |
Expirace od výroby: | 730 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 303 |
Tuky: | 0,6 g |
Nasycené mastné kyseliny: | <0,1 g |
Sacharidy: | 8,6 g |
Cukry: | 3,0 g |
Vláknina: | 5,8 g |
Bílkoviny: | 5,2 g |
Sůl: | 0,03 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.