Jablečný ocet, ovoce ze selských sadů, zrání v dubových sudech, Fandler, 250 ml
Kód: 30030Detailní popis produktu
Maloplodá odrůda jablek, která zraje v přírodních rozsáhlých sadech, a je základem tohoto octa. Jeho intenzivní, natrpklá a ovocné kyselost vytváří jablečný ocet v průběhu nejméně 3 let zrání v dubových sudech. Jablečný ocet se doplňuje harmonicky s olejem dýňových semen a jde velmi vhodný v kombinaci se všemi saláty, fazolemi, na fazolové lusky (fazole), okurky, květák (karfiol), ředkev a zelí. Podobně se hodí k huspenině nebo salátu z hovězího masa na kyselo - nebo lze pár kapek přidat na teplé vařené hovězí maso. Složení: Jablečný ocet. Kyselost: 5% kyseliny. Uchovávejte v chladu a chráňte před světlem. Produkt z Rakouska. Zemědělství EU. Vlastnosti: Bez lepku. Odpovědný podnikatel: Ölmühle Fandler GmbH, Prätis 1, 8225 Pöllau, Štýrsko / Rakousko. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Octy, oleje, tuky |
---|---|
Hmotnost: | 0.42 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 65/15 |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ano |
Sacharidy g: | 4,0 g |
Sůl g: | <0,01 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.