Jablečný pektin, přírodní želírovací prostředek, Sosa, 500 g
Kód: 33027Detailní popis produktu
E440(ii) - Amidovaný pektin neboli Aminopektin se liší od pektinu E440(i) výrobou a vlastním složením, viz. níže. Pektiny se běžně vyskytují v přírodě, především v ovoci (jablka, citrusy). Díky svojí želírující povaze jej najdeme v mnoha potravinách, kde funguje jako stabilizátor, zahušťovadlo, emulgátor a pojidlo. Nejvíce známé použití je v marmeládách a džemech. Pektin je možné také koupit jako samostatnou látku, většinou ve směsi s cukrem, která se používá pro domácí výrobu marmelád. Dále se používá například v sirupech, zmražených potravinách, zmrzlině, dresingu, želé bonbónech, jogurtových nápojích a nebo jako náhražka tuku v pekařských výrobcích. Jablečný pektin od Sosy je osvědčený přírodní želírovací prostředek pro výrobu klasických ovocných želé z ovocných šťáv, marmelád, džemů a pyré z čerstvého ovoce. Ztužovadlo: amidovaný pektin E440ii, sůl, stabilizátor: disodium difosfát E450i, dextróza, antioxidant: fosforečnan vápenatý E341iii. Dávkování: 20 g / kg. Skladujte v suchu, chráňte před světlem. Charakteristika: Neobsahuje žádné nutriční hodnoty. Alergeny: Mléko. Odpovědní podnikatelé: Sosa Ingredients S.L., Pol.Ind. Sot dAluies s/n, 08180 Moia, Catalunya, Spanien. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sosa |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 670/160 |
Stopová množství alergenů: | 07 MLÉKO |
Bílkoviny g: | 2,0 g |
Cukry g: | 12 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 12 g |
Sůl g: | 19,5 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.