Jablečný štrúdl porce 40 x 100 g
Kód: 335530Detailní popis produktu
Hluboce zmrazené jemné pečivo z listového těsta s jablečnou náplní.
Návod na přípravu: Potřebný počet porcí nechte rozmrazit při pokojové teplotě nebo ohřejte v teplovzdušné nebo mikrovlnné troubě.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte, skladujte zabalené při teplotě do +4 °C a spotřebujte do 3 dnů. Uchování u spotřebitele: při teplotě -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Vyrobeno: na Slovensku.
Složení
Jablečná náplň se skořicí 73 % (jablka 85 %; cukr; voda; modifikovaný kukuřičný škrob; skořice 0,18 %; konzervanty: sorban draselný, benzoan sodný; regulátor kyselosti: kyselina citronová; aroma; antioxidant: DISIŘIČITAN sodný); cukr; vanilinový cukr; strouhanka [PŠENIČNÁ mouka; voda; jedlá sůl; droždí; zlepšující přípravek (PŠENIČNÁ mouka; dextróza; SÓJOVÁ mouka; látka zlepšující mouku: kyselina askorbová; enzymy)]; zahušťovací přípravek (modifikovaný škrob; maltodextrin; želírující látky: E450, E339, E516; zahušťovadlo: E401); mletá skořice. Těsto: PŠENIČNÁ mouka T512; tažný margarín (částečně ztužený palmový tuk; slunečnicový, řepkový a SÓJOVÝ olej v různém poměru; emulgátory: E322, E471; konzervanty: E202, kyselina citronová; barvivo: E160a; aroma); voda; margarín na pečení (řepkový olej; ztužený palmový tuk; emulgátory: E471, E322; konzervanty: E202, kyselina citronová; máslové aroma; barvivo: karoteny); jedlá sůl; ocet kvasný lihový. Mašlovací přípravek: MLÉČNÁ bílkovina; sušená VEJCE; emulgátor: E339; aroma; barvivo: karoteny.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní dezerty |
---|---|
Hmotnost: | 4 kg |
Země původu: | SVK |
Balení: | 40 x 100 g |
Expirace od výroby: | 365 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 977 |
Tuky: | 9,2 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 4,4 g |
Sacharidy: | 23 g |
Cukry: | 2,7 g |
Vláknina: | 0,9 g |
Bílkoviny: | 2,3 g |
Sůl: | 0,27 g |
Alergeny: | 12 SO2 A SIŘIČITANY, 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE, 06 SÓJOVÉ BOBY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.