Jelopa Ventresca de Bonito - tuňák na másle, Los Peperetes, 120g
Kód: 64881Detailní popis produktu
Máslo se ke konzervování používalo v Galicii již v 19. století, ještě předtím, než se začal používat olivový olej. Los Peperetes chtěli tento typ produkce oživit. Břicho je nejcennější částí Bonito del Norte. Vyznačuje se filetovou konzistencí a je obzvláště šťavnaté a chutné. Ruce zkušených řemeslníků pečlivě oddělují plátek po plátku, aby se daly později jednotlivě vrstvit do formy. Plechovky se pak plní exkluzivním máslem ze sýrárny Airas Moniz. Tato sýrárna vyrábí oceněné máslo ze syrového mléka od krav Jersey v Lugu. Abyste si ho vychutnali, doporučujeme plechovku na dvě minuty nahřát pod horkou vodou a poté otevřít, poté si můžete jemné plátky vychutnávat s polotekutým máslem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso a ryby |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Skladovací teplota: | 4.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1543/373 |
Alergeny: | 07 MLÉKO, 04 RYBY |
Stopová množství alergenů: | 14 MĚKKÝŠI, 02 KORÝŠI |
Bílkoviny g: | 21 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 21 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | <0,5 g |
Sůl g: | 1,5 g |
Tuky g: | 32 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.