Kapr filet s kůží vakuum 400–500 g
Kód: 192005Detailní popis produktu
Filet z čerstvého kapra s kůží. Baleno ve vakuu. Hmotnost filetu je cca 400 g. Baleno do polystyrenového boxu s víkem, zasypáno šupinkovým ledem. Jedná se o filet bez kůže, který obsahuje kosti. Kapr je v Česku velmi oblíbená ryba, která se hodí k pečení i smažení nejen na Vánoce. Po úpravě prořezáním drobných kůstek je možné z něj připravit i oblíbené kapří hranolky. Země původu – Česká republika, Klatovské rybářství. Kapři pocházejí výhradně z českých rybníků s dlouholetou tradicí.Kapr obecný (Cyprinus carpio). Pochází z chovu. Země původu: Česká republika. Kategorie lovného zařízení: Nevody.
Kapr obecný (Cyprinus carpio) - filet, čerstvá sladkovodní ryba. Skladujte při teplotě od -1 °C do +2 °C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mořské ryby |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | 400 – 500 g |
Expirace od výroby: | 5 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 652 |
Tuky: | 8,9 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,5 g |
Bílkoviny: | 18 g |
Sůl: | 0,10 g |
Alergeny: | 04 RYBY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář