Katsuobushi - vločky bonito, Usukezuri, 500 g
Kód: 54459Detailní popis produktu
Bonito, známá také jako modrá ryba, je druh tuňáka z rodiny makrel. Ryby hrají v japonské kuchyni velmi důležitou roli, ale zřídka se používají jako zálivka sushi, ale většinou jako koření ve vločkách (katsuo-bushi). Bonito se nejprve vaří. Ryba je poté uzena a několikrát usušena, dokud není velmi tvrdá. Vločky jsou pak seškrábnuty z ryby pomocí speciálního nástroje. Se silnou slanou vůní se používají hlavně pro polévky, například pro dashi vývar. Vločky bonito, sušené, uzené, tenké plátky. Složení: bonito (Katsuwonus pelamis). Skladujte v suchu, chladu a chraňte před světlem. Po otevření uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě, skladujte v chladničce a rychle spotřebujte. Původ: Francie. Makurazaki France Katsuobushi, 32 Rue Leopold Sedar Senghor, 29900 Concarneau, Francie. Alergeny:
ryby. Odpovědný podnikatel: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH, Gruenstr. 24 c, 40667 Meerbusch. Prodejce: Toppotraviny.cz s.r.o.,IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kaviár, produkty z ryb a mořských plodů |
---|---|
Hmotnost: | 0.55 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1473/348 |
Alergeny: | 04 RYBY |
Bílkoviny g: | 80 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 1,3 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | <0,5 g |
Sůl g: | 0,50 g |
Tuky g: | 3,3 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.