Kaviár z mořského ježka, Los Peperetes, 120g
Kód: 48843Detailní popis produktu
Z manufaktury Los Peperetes v Galicii pochází mořské plody vynikající kvality. Majitelé, Jesus Lorenzo a Dona Paz, původně začali servírovat malé delikatesy v populární restauraci Los Peperetes. Kaviár z jiker mořského ježka je lahodným zážitkem pro každého labužníka. Procedura získávání jiker je poměrně složitá a časově náročná. Výsledný pokrm však stojí za to, čeká vás mírně nahořklá, avšak velice jemná chuť. Již staří Řekové a Římani navíc věřili, že jikry mají afrodiziakální účinky. Složení: jikry mořského ježka (Paracentrotus lividus), voda, mořská sůl. Uchovávejte v chladničce a po otevření spotřebujte do 3 dnů. Rybolovná oblast: FAO27. Vyrobeno ve Španělsku. Alergeny: měkkýši. Odpovědný podnikatel: Tivona Alimentaria, Brückenstr. 21, 50667 Kolín nad Rýnem, Německo.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kaviár, produkty z ryb a mořských plodů |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Skladovací teplota: | 5.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 456/109 |
Alergeny: | 14 MĚKKÝŠI |
Stopová množství alergenů: | 04 RYBY |
Bílkoviny g: | 15 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 0,5 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 3,5 g |
Sůl g: | 0,39 g |
Tuky g: | 3,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.