Cukrový kornout Firenze La Panna, 162 ks
Kód: 540039Detailní popis produktu
Kornout cukrový Firenze La Panna je kvalitní produkt určený především pro prodej kopečkové i točené zmrzliny. Jde o nezbytný doplněk pro všechny, kdo chtějí svým zákazníkům nabízet skutečný zážitek ze zmrzliny. Na rozdíl od průmyslově vyráběných kornoutů, cukrové kornouty od La Panna vynikají svou výjimečnou chutí a křupavostí. Tyto vlastnosti ve spojitosti s lahodnou zmrzlinou dokonale podtrhují celkový chuťový dojem a umocňují zážitek ze zmrzliny.
Jedná se o produkt vhodný pro jednu porci zmrzliny. Kornouty jsou dodávány s hygienickými papírovými návleky La Panna, což zaručuje, že je produkt bezpečný a hygienický pro finálního zákazníka.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, rostlinný tuk kokosový, škrob kukuřičný, emulgátor: slunečnicový lecitin, jedlá sůl, kypřící látka: E500, protispékavá látka: E504, vanilkové aroma.
Kornouty Firenze mají dlouhou trvanlivost. Při správném skladování v uzavřeném neporušeném obalu a při relativní vlhkosti do max. 75 % můžou být kornouty skladovány až 18 měsíců od data výroby.
Produkt Kornout cukrový Firenze La Panna byl navíc vyráběn v České republice, což je zárukou kvality a tradičního postupu při výrobě. Je ideální pro podniky, které chtějí svým zákazníkům nabízet kvalitní a chutnou zmrzlinu v tradičním cukrovém kornoutu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zmrzlinářské doplňky jedlé |
---|---|
Hmotnost: | 3.17 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | 1 x 162 ks |
Expirace od výroby: | 540 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1709 |
Tuky: | 4,0 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2,7 g |
Sacharidy: | 86 g |
Cukry: | 30 g |
Bílkoviny: | 8,2 g |
Sůl: | 0,50 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 01 OBILOVINY |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.