Krevety červené argentinské L1 10–20 ks/kg

Kód: 175230
CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
969,80 Kč / balení 2 kg 865,90 Kč bez DPH 484,90 Kč / 1 kg
Expedice do 3 dnů

Celé červené argentinské syrové nevyloupané krevety (HOSO). Balení 2 kg obsahuje 20–40 kusů, průměrná váha krevety 66 g. Přirozeně načervenalé, s křehkým, nasládlým masem, přirovnávaným k humrovi. Skvělé na restování, smažení, grilování i přípravu sushi. Doporučené kombinace: česnek, bylinky, citron, asijské koření, bílé víno, olivový olej. Skladujte při -18 °C, po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin. Konzervant: disiřičitan sodný. Rybářská oblast FAO 41 – jihozápadní Atlantik.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Argentinské červené krevety. Syrové, celé, nevyloupané (anglicky HOSO = Head On, Shell On). Balení 2 kg obsahuje 20–40 kusů. Jedná se o nejoblíbenější velikost, průměrná váha jedné krevety je přibližně 66 g. Argentinské krevety jsou za syrova přirozeně načervenalé. Jsou považovány za nejchutnější druh krevet. Mají velmi křehké maso, které je pro svou jemnost, nasládlost a strukturu přirovnáváno k humrovi. Tipy na přípravu: Zmrazené krevety vložte do nádoby s osolenou studenou vodou. Jakmile lehce povolí, osušte je a podávejte, nebo je uložte do lednice pro pozdější použití. U celých krevet je potřeba před konzumací odstranit nejen krunýř a hlavu, ale také střívko. Krevety se mohou restovat, smažit, grilovat i dusit. Jejich chuť nejlépe vynikne v kombinaci s česnekem, bylinkami, citronem, asijským kořením (chilli, koriandr, kari nebo zázvor), bílým vínem anebo olivovým olejem. Oblíbenou úpravou je také obalování v křupavém těstíčku a smažení. Argentinské krevety se dobře hodí pro rychlé grilování a smažení, také na přípravu sushi a sashimi. Vaří se velmi rychle, nesmí se převařit. Ideální je rychlé orestování nebo blanšírování. Vaření v páře se nedoporučuje (doba vaření se obtížně kontroluje). Glazování krevet (glazing): Krevety mají jako drobná mražená živočišná potravina tendenci vysychat/vymrazovat se. Výrobci je proto chrání aplikací mrznoucí vodní mlhy na povrchu. Jemná ledová krusta na povrchu zaručuje stálou strukturu i chuť masa po celou dobu skladování.
KREVETY červené argentinské (Pleoticus Muelleri), konzervant: DISIŘIČITAN sodný. Odloveno v moři, oblast odlovu FAO 41 – jihozápadní Atlantik Kategorie lovného zařízení: vlečné sítě
Hluboce zmrazené, s hlavou, nevyloupané. Velikost L1 10/20 Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin. Určeno k tepelné úpravě. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do. Prodejce v ČR: Bidfood Czech Republic s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Krevety
Hmotnost: 2 kg
Země původu: ARG
Balení: 1 x 2 kg
Expirace od výroby: 730
Energetická hodnota kj/kcal: 364
Tuky: 1,4 g
Bílkoviny: 19 g
Alergeny: 12 SO2 A SIŘIČITANY, 02 KORÝŠI, 02 KÔROVCE, 12 SO2 A SIRIČITANY
Stopová množství alergenů: Neobsahuje

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz