La Fabada - Asturský fazolový guláš vyrobený z fazolí Fabes 340 g
Kód: 63939Detailní popis produktu
Fabada je guláš z bílých fazolí, který pochází z oblasti Asturie ve Španělsku kolem 19. století. Kromě hlavní složky, bílých fazolí, fabada obvykle obsahuje vepřový bůček, černý pudink, paprikovou klobásu, cibuli a česnek. Fabada pochází ze slova faba, asturského názvu pro fazole a lze jej přirovnat k termínu „fazolový pokrm“ v němčině. Fazole musí být namočené zakryté vodou alespoň osm až deset hodin. Jde o delší proces přípravy, nejprve se fazole pomalu vaří s cibulí asi 2 hodiny. Poté se cibule odstraní a přidají se ostatní přísady, jako je vepřové maso, černý nákyp, papriková klobása a koření. Zdlouhavý proces, při kterém se fazole mohou také rychle rozpadnout. Zde vám nabízí klasickou, hotovou fabadu, kterou stačí rovnoměrně zahřát a poté si pochutnat s lahodným kouskem chleba.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 643/155 |
Alergeny: | 07 MLÉKO |
Bílkoviny g: | 7,6 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 3,3 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 7,6 g |
Sůl g: | 0,85 g |
Tuky g: | 9,7 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.