Lasagne bolognese Nowaco 12 x 400 g
Kód: 340156Detailní popis produktu
Vaječné těstoviny s pikantní boloňskou omáčkou, hovězím masem, bešamelem a tvrdým sýrem. Extrémně šťavnaté a vláčné.
Návod na přípravu: Před přípravou nerozmrazujte. Trouba: Troubu předehřejte na 190 °C, odstraňte víčko a pečte přibližně 35–40 minut na střední příčce, až lasagne získají zlatavě hnědou barvu a omáčka začne vřít. Mikrovlnná trouba: Odstraňte z obalu víčko, výrobek umístěte do mikrovlnné trouby a přikryjte. Ohřívejte při 800 W po dobu cca 8 minut. Před podáváním nechte těstoviny cca 1 minutu vychladnout. Časy přípravy se mohou lišit dle typu a výkonu přístroje.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Vyrobeno v Německu.
Složení
Rajčatové pyré 29,5 %, hovězí maso 17 %, mouka z tvrdé PŠENICE, plnotučné MLÉKO, voda, řepkový olej, SMETANA, tvrdý SÝR 3,8 %, škrob, PŠENIČNÁ mouka, VEJCE, hovězí vývar [hovězí bujón (voda, hovězí maso, jedlá sůl), zeleninový koncentrát (rajčata, mrkev, cibule)], cukr, jedlá sůl, smažená cibule (cibule, slunečnicový olej), bylinky, houby, mrkev, pórek, cibule, PŠENIČNÝ škrob, koření, česnek.
Vaječné těstoviny prokládané omáčkou bolognese s hovězím masem a sypané sýrem. Hluboce zmrazený polotovar. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Uchování u spotřebitele: Chladnička 7 °C – 1 den -6 °C 1 týden -12 °C 2 týdny -18 °C viz minimální trvanlivost do Vyrobeno v Německu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Masová a zeleninová jídla |
---|---|
Hmotnost: | 4 kg |
Země původu: | DEU |
Balení: | 12 x 400 g |
Expirace od výroby: | 270 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 790 |
Tuky: | 8,8 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2,6 g |
Sacharidy: | 16 g |
Cukry: | 2,9 g |
Bílkoviny: | 6,5 g |
Sůl: | 1,1 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.