Mahi Mahi filet 200–500 g bez kostí, s kůží 5 kg
Kód: 102390Detailní popis produktu
Mahi mahi filety 200–500 g, hluboce zmrazené glazované rybí filety bez kůže.
Zásady správné přípravy rybích filet:
1. Filety se nechají rozmrazit při teplotě od +2 °C do +6 °C, a to nejlépe rozložené na tácech nebo gastro nádobách.
2. Po rozmrazení se rybí maso důkladně osuší od vody.
3. Kvalitní a dobře zpracovanou rybu není třeba dochucovat zbytečně velkým množstvím koření. Vhodnější jsou čerstvé nebo sušené bylinky s malým množstvím soli.
4. Rybí maso se většinou připravuje při nízkých teplotách do 100 °C, a v případě použití konvektomatu se preferuje režim PÁRA nebo PÁRA/HORKÝ VZDUCH.
Skladujte při teplotě mínus 18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nerozmrazujte.
Určeno k tepelné úpravě. Před přípravou nechte mírně rozmrazit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mořské ryby |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Země původu: | VNM |
Balení: | 1 x 5 kg |
Hmotnost po odkapání: | 4500 |
Expirace od výroby: | 540 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 342 |
Tuky: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny: | <0,1 g |
Bílkoviny: | 20 g |
Alergeny: | 04 RYBY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.