Manjari, "Grand Cru", tmavé čokoládové pecky, 64% kakaa z Madagaskaru, 3 kg
Kód: 15188Detailní popis produktu
Tato poleva od firmy Valrhona patří ke Grand Cru de Terroir, což znamená, že se používají pouze kakaové boby z určitého regionu. V tomto případě je to Madagaskar. Na severu Madagaskaru teče řeka Sambirano z náhorních plošin na úrodné pláně a přináší s sebou úrodné bahno. Tam byly vypěstovány kakaovníky po desítky let, a to odrůdy kakaa Criollo et Trinitarios. Úrodná půda podporuje vývoj mírně kyselých tónů červeného ovoce a sušeného ovoce. Složení: Kakaové boby z Madagaskaru, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkový extrakt. Uchovávejte v suchu při teplotě + 16 °C až + 18 °C. Alergeny: lepek, vejce, ořechy, mléko, sója. Odpovědný podnikatel: VALRHONA SA, 14 AVENUE PŘEDSEDA ROOSEVELT, 07301 TAIN L HERMITAGE, Francie. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polevy, hmoty |
---|---|
Hmotnost: | 3.04 kg |
Skladovací teplota: | 14.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 2324/560 |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 08 OŘECHY |
Bílkoviny g: | 7,6 g |
Cukry g: | 36 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 23 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 39 g |
Sůl g: | <0,01 g |
Tuky g: | 39 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.