Maso a ryby, Strana 13
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Klasická játrová zavářka z vepřových jater, ideální pro přípravu játrových knedlíčků nebo játrové rýže.

Vynikající játrové knedlíčky z vepřových a hovězích jater podle tradiční receptury. Skvěle vyvážená chuť, měkká a vláčná konzistence.

Čerstvý jazyk mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.

Baleno po 2 ks ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks cca 450 g – 650 g. Prodej v sáčku celkem 4 kusy 1,8 – 2,6 kg.

Baleno po 2 ks ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks cca 450 g. Prodej v kartonu cca 10–12 kg.

Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks cca 1,5 kg. V prodejním kartonu 3 kusy, celková váha cca 4–6kg.

Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks cca 2 kg. Prodej po kartonech à 3 kusy, celkem cca 6 kg.

Jehněčí plec bez kosti, tukové krytí cca 7 mm. Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks cca 1,1 kg. Prodej po 3 ks (celkem cca 3,5 kg).

Šťavnatý burger z mletého jeleního masa, ochucený, připravený k tepelné úpravě. Pro vyšší šťavnatost je do směsi přidáno i vepřové maso.

Vykostěný a očištěný hřbet z kolouchů jelena a jelena siky. Baleno po 1–2 kusech ve vakuovém sáčku (cca 0,7–1,8 kg).

Ořech z jelena, odblaněný a důkladně očištěný z vnější i vnitřní strany.