Maso a ryby, Strana 14
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Ořech z jelena, odblaněný a důkladně očištěný z vnější i vnitřní strany.
Celá kýta z jelena siky, nebo mladých kusů jelena evropského.
Spodní šál z jelení kýty, obvykle zabalený společně s květovou špičkou (rump steak), která na tento sval anatomicky navazuje. Spodní šál s květovou špičkou jsou...
Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.
Vykostěná a očištěná plec z jelena.Baleno po 1 – 2 kusech ve vakuovém sáčku (cca 2 – 2,5 kg). Hmotnost jednoho kusu je běžně cca...
Zadní čtvrtky z pekingských kachen.
Baleno v 500 g sáčcích s CZ textem a EAN.
Kachní stehna z kachen Barbarie (nižší míra podkožního tuku). Velikost kusu 300–400 g.