Maso a ryby, Strana 14
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Celá kýta z jelena siky, nebo mladých kusů jelena evropského.

Spodní šál z jelení kýty, obvykle zabalený společně s květovou špičkou (rump steak), která na tento sval anatomicky navazuje. Spodní šál s květovou špičkou jsou...

Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.


Vykostěná a očištěná plec z jelena.Baleno po 1 – 2 kusech ve vakuovém sáčku (cca 2 – 2,5 kg). Hmotnost jednoho kusu je běžně cca...

Zadní čtvrtky z pekingských kachen.

Baleno v 500 g sáčcích s CZ textem a EAN.

Kachní stehna z kachen Barbarie (nižší míra podkožního tuku). Velikost kusu 300–400 g.

Vykostěná kachní stehna s kůží, tepelně upravená metodou sous-vide.