Maso a ryby, Strana 22
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Filety s kůží o váze 0,7–1 kg pocházejí z ryb o velikosti 2–3 kg, což je většinou tříletý losos.
Čerstvé kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku bez kůže a bez kostí.
Čerstvé kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, bez šupin a bez kostí.
Porce z lososa obecného s kůží bez kostí. Čerstvá ryba. Určeno k tepelné úpravě.
Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, bez šupin a bez kostí (Trim D).
Losos obecný – filet s kůží, bez kostí, hluboce zmrazený, velikost 0,9 až 1,6 kg.
LOSOS OBECNÝ (Salmo salar). Čerstvý, s kůží.
MSC Losos gorbuša, filety s kůží, hluboce zmrazené, glazované.
Filety s kůží o váze 0,9–1,4 kg.
Čerstvé páteře a hlavy po filetování lososa obecného (Salmo salar).
Hluboce zmrazené škrábané maso z páteře lososa obecného (Salmo salar).