Maso a ryby, Strana 23
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Losos kousky (škrábané maso). Čerstvá ryba.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Losos obecný "Label Rouge" – celý, čerstvá ryba.
Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, se šupinami a s kostmi (Trim B).
Kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) s kůží, o hmotnosti cca 150 g (+/- 5 g). Bez glazury.
Čerstvá svíčková z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku, bez kůže a bez kostí. Prémiová kvalita.
Porce z lososa obecného s kůží v nestandartní kvalitě.
Losos obecný (Salmo salar) uzený studeným kouřem na soli.Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
Losos obecný (Salmo salar) uzený studeným kouřem na soli.