Maso a ryby, Strana 35
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Pstruh duhový – celá ryba, vykuchaná, hmotnost 200–250 g.
Pstruh duhový – kuchaný s hlavou, hmotnost 250–300 g.
Filety s kůží a kostmi z čerstvého pstruha lososovitého.
Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je 1 kg.
Připravené steaky o hmotnosti 200 g, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu. Prodávané po 4 kusech v kartonu.
2 kusy steaku zabalené ve vakuovém sáčku. Každý steak má hmotnost 250 g.
Rib eye steak v podobě 300 g plátků.