Maso a ryby, Strana 4
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Čerstvé filety z tresky obecné, velikost filet 0,7–1,3 kg.
Svíčková z tresky obecné (Cod loin), s kůží, o velikosti 600–1000 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Cordon bleu - mleté drůbeží, plněné šunkou a sýrem, obalené v trojobalu.
Cordon bleu – mleté krůtí maso, plněné šunkou a sýrem, obalené v trojobalu.
Unikátní směs mletého vepřového a hovězího masa s cca 30 % nadrobno nakrájené zeleniny (mrkev, paprika a cibule) ve formě čevapčiči.