Maso a ryby, Strana 47
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Kostky z vepřového masa v kuchyňské úpravě, určené k přípravě guláše.
Vepřové maso chlazené bez kosti, z boku, kýty, plece v různém poměru.
Vepřové nudličky s asijskou marinádou. Marináda neobsahuje palmový olej.
Tenké mini plátky z vepřového boku Deli. Vepřový bok v nejvyšším stupni opracování – ručně vytrhaná žebra, odstraněná chrupavka, stažená kůže i první vrstva...
Vepřový bok ve výrobní úpravě = bez kosti, s kůží a chrupavkou.
Vepřový bok ve výrobní úpravě – ručně vytrhaná žebra, kůže a chrupavka ponechána, odstraněné mléčné žlázy a krevní sraženiny. Poměr tuku je závislý na...
Surový vepřový bok s kostí a kůží – odstraněny pouze mléčné žlázy, krevní sraženiny a obě špičky od hrudníku a kýty.
Šťavnaté karbanátky z mletého vepřového masa a kapusty, ochucené hořčicí.
Vepřový vrabec nakrájený z řetízku z pečeně. Řetízek je část svalu, kde pečeně navazuje na bok.
Naklepané plátky z pečeně v kuchyňské úpravě. Volitelná hmotnost plátku od 80 do 200 g. Baleno ve vakuovém sáčku. Plátky jsou připraveny...
Vinná klobása podle původní receptury. Základ tvoří výhradně vepřové maso, přidáno je mléko, strouhanka, moravské bílé víno a koření.
Vinná klobása podle tradiční receptury. Základ tvoří výhradně vepřové maso, přidáno je mléko, strouhanka, moravské bílé víno a koření.