Maso a ryby, Strana 5
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Vykostěná celá kýta, rozdělená na jednotlivé svaly, které jsou důkladně očištěny a odblaněny.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Celý čerstvý ďas mořský bez hlavy nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Der Baeriskaya stammt vom sibirischen Stör (Acipenser baerii). Er wird nach traditioneller russischer Methode im Malossol- Verfahren hergestellt, das bedeutet mit weniger als...