Maso a ryby, Strana 7
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.

Ručně vyrobená klasická sekaná z mletých kuřecích stehen. Neobsahuje strojně oddělené maso, glutamáty, chemická barviva ani mouku.

Filé obsahuje 100 % masa z celých nemletých filet mořské štiky kanadské. Bez chemických přísad, bez přidané vody, bez kůže.


Filety z Aljašky NOWACO. Vyrobeno ze štikozubce tichooceánského.

Filety z Aljašky NOWACO. Vyrobeno ze štikozubce tichooceánského.

Mořská štika argentinská – bělomasá ryba s nízkým obsahem tuku (do 2 %).