Maso a ryby, Strana 8
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Exkluzivní výrobek pro přípravu Fish & chips. Nemletá ryba (aljašská treska), obalená v delikátní panádě s citronem a bylinkami.

Atraktivní roláda podle originálního francouzského receptu. Vykostěná kachna, plněná fáší z mletého kuřecího masa, kuřecích jater, špenátu a provensálského koření.

Grundle - celé rybičky, 5-8 cm dlouhé, nekuchané, hluboce zmrazené a glazované ochrannou vrstvou vody.

Chlazený filet z halibuta grónského bez kůže a bez kostí, o velikosti 300–600 g, z rozmrazené ryby.

Čerstvý celý kuchaný kranas americký, neboli hamachi (Seriola quinqueradiata ), chovaný v Dánsku/Nizozemsku.

Předsmažený hamburger z vepřového masa a sezamové bulky (pšeničné pečivo).

Hovězí dršťky předvařené.Vyrobeno z částí hovězího žaludku bachor a slez. Předvařeno po dobu 4–5 hodin. Nutno dovařit.