Maso a ryby, Strana 8
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Mořská štika argentinská – bělomasá ryba s nízkým obsahem tuku (do 2 %).
Exkluzivní výrobek pro přípravu Fish & chips. Nemletá ryba (aljašská treska), obalená v delikátní panádě s citronem a bylinkami.
Flank steak, upravený metodou sous-vide. Zmrazený.
Atraktivní roláda podle originálního francouzského receptu. Vykostěná kachna, plněná fáší z mletého kuřecího masa, kuřecích jater, špenátu a provensálského koření.
Grundle - celé rybičky, 5-8 cm dlouhé, nekuchané, hluboce zmrazené a glazované ochrannou vrstvou vody.
Chlazený filet z halibuta grónského bez kůže a bez kostí, o velikosti 300–600 g, z rozmrazené ryby.
Čerstvý celý kuchaný kranas americký, neboli hamachi (Seriola quinqueradiata ), chovaný v Dánsku/Nizozemsku.
Předsmažený hamburger z vepřového masa a sezamové bulky (pšeničné pečivo).