Maso a ryby, Strana 9
- Ryby a mořské plody
- Drůbež
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Telecí maso
- Jehněčí maso
- Zvěřina
- Mleté a burgery
- Maso
- Drůbeží maso
- Králičí maso
- Klokaní maso
Nejprodávanější
Hovězí dršťky předvařené.Vyrobeno z částí hovězího žaludku bachor a slez. Předvařeno po dobu 4–5 hodin. Nutno dovařit.
Hovězí burger s extrémně vysokým obsahem masa (min. 80 %), předpečený.
Hamburger z hovězího masa, předsmažený.
Baleno ve vakuovém sáčku, prodej po jednotlivých sáčcích. Hmotnost balení 2–4 kg (v sáčku buď 1 nebo 2 šály dle možností výrobce).
Prodej po jednotlivých kusech o hmotnosti 5–7 kg, v závislosti na tom, o jakou část kýty se jedná (váleček, květová špička, spodní šál, ořech, vrchní šál)....
Prodej na plátky 80 g a více. Minimální objednávka 3 kg.
Baleno individuálně ve vakuovém sáčku, hmotnost 1 ks je cca 1,5–2 kg. Prodej po jednotlivých kusech.
Prodej možný po jednotlivých kusech. Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost kusu cca 4–5 kg.
Hovězí líčka chlazená. Očištěno do kuchyňské úpravy (odstraněna tuková vrstva na přední části líčka do téměř libového stavu).
Loupaná plec namotaná na hovězím žebru. Ideální pro dlouhé pečení.
Naklepané plátky o volitelné hmotnosti 100–200 g z hovězí velké plece v kuchyňské úpravě.