Mini mřížka puding jahoda Bagetier 125 x 40 g
Kód: 335858Detailní popis produktu
Hluboce zmrazený pekařský polotovar s náplní, jemné pečivo.
Návod k přípravě: Pečivo nechte povolit při pokojové teplotě cca 60 minut, potom je vložte do trouby předehřáté na teplotu 180–190 °C a pečte 13–15 minut do zlatavé barvy, v konvektomatu stejný čas při 170 °C. Pro lepší výsledek doporučujeme použít pro 1. minutu pečení funkci zapařování, pokud je k dispozici. Časy pečení se mohou lišit podle výkonu konkrétního zařízení.
Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Složení
PŠENIČNÁ mouka, pudingová náplň min. 16 % (voda, glukózový sirup, cukr, palmový tuk, zahušťovadla: modifikovaný kukuřičný škrob, celulóza, celulózová guma, guma gellan, emulgátor: E 482, aroma, regulátor kyselosti: kyselina vinná, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný), barviva: karoteny, oxid titaničitý, konzervant: sorban draselný), jahodová náplň min. 14 % (jahody 35 %, cukr, voda, jablečný protlak, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo: guma gellan, regulátory kyselosti: kyselina citronová, citronany sodné a vápenaté, konzervant: sorban draselný, aroma, koncentrát z černé mrkve), voda, rostlinný tuk (palmový olej, emulgátor: E 471, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní aroma, barvivo: karoteny), cukr, PŠENIČNÝ lepek, sušené odstředěné MLÉKO, jedlá sůl, sušená VEJCE, emulgátor: E 472e, aroma, látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová, droždí, řepkový olej.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jemné pečivo Bagetier |
---|---|
Země původu: | CZE |
Balení: | 125 x 40 g |
Expirace od výroby: | 540 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1270 |
Tuky: | 14 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 6,5 g |
Sacharidy: | 39 g |
Cukry: | 16 g |
Bílkoviny: | 4,7 g |
Sůl: | 0,45 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 08 ORECHY, 11 SEZAM |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.