Mléčné a chlazené, Strana 4
- Mléko a smetany do kávy
- Italské extra tvrdé a polotvrdé sýry
- Italské zrající sýry a sýry s plísní
- Mozzarella a sýry na pizzu
- Francouzské a švýcarské sýry
- Kozí sýry
- Ostatní sýry a speciality
- Čerstvé sýry italského typu – mascarpone, ricotta
- Rostlinné alternativy k sýrum BEDDA
- Rostlinné alternativy k sýrum VIOLIFE
- Rostlinné krémy na vaření a šlehání
- Rostlinné pomazánky BEDDA
- Rostlinné tuky a margaríny
- Smetanové omáčky a krémy
- Smetany na vaření živočišné
- Smetany na vaření a šlehání živočišné
- Sýry s bílou plísní na povrchu
- Sýry s plísní uvnitř hmoty
- Šlehačky ve spreji
- Tavené sýry
- Tvarohové dezerty
- Tvarohy
- Tvrdé a polotvrdé sýry
- Zakysané smetany živočišné
- Jogurty
- Čerstvé a termizované sýry
- Máslo a pokrmové tuky
- Mléčné výrobky
Nejprodávanější
Smetanový jogurt s ovocnou příchutí na dně kelímku je specifický jemnou chutí a hustou konzistencí.
Kysaný mléčný výrobek – kefírové mléko nízkotučné.
Korbáčky ve slaném nálevu jsou výjimečným pochoutkou pro milovníky sýrů. Těchto 50 ručně pletených korbáčků o hmotnosti 10 g je vyrobeno z přírodního polotvrdého sýra a uloženo...
Čerstvý kozí sýr s obsahem sušiny 45 % a tuku v sušině 48–52 %.
Přírodní čerstvý kozí sýr s medem má jemnou svěží chuť a měkkou konzistenci.
Jemný kozí sýr s bílou plísní s obsahem sušiny 45 % a tuku v sušině 50–60 %. Je vyroben z pasterovaného kozího mléka.
Mimo vitamínů a minerálů obsažených v mléce obsahuje navíc hroznový cukr.
Přírodní polotvrdý sýr vhodný do studené kuchyně.
Prvotřídní mascarpone, vyrobené ze 100% italského mléka z oblasti Alto Adige.
Čerstvý sýr vhodný pro cukrárny a na výrobu dezertů typu tiramisu.
Směs podmáslí a rostlinného tuku na vaření i šlehání s 26% podílem tuku. Vynikající pro konečnou úpravu teplých i studených jídel a dezertů.
Exkluzivní bio měkký sýr s modrou plísní, vyrobený z kvalitního bio mléka. Bohatá, krémová a lehce pikantní chuť. Ideální pro sýrové talíře, sendviče, saláty a teplé pokrmy.