Mléčné a chlazené, Strana 9
- Mléko a smetany do kávy
- Italské extra tvrdé a polotvrdé sýry
- Italské zrající sýry a sýry s plísní
- Mozzarella a sýry na pizzu
- Francouzské a švýcarské sýry
- Kozí sýry
- Ostatní sýry a speciality
- Čerstvé sýry italského typu – mascarpone, ricotta
- Rostlinné alternativy k sýrum BEDDA
- Rostlinné alternativy k sýrum VIOLIFE
- Rostlinné krémy na vaření a šlehání
- Rostlinné pomazánky BEDDA
- Rostlinné tuky a margaríny
- Smetanové omáčky a krémy
- Smetany na vaření živočišné
- Smetany na vaření a šlehání živočišné
- Sýry s bílou plísní na povrchu
- Sýry s plísní uvnitř hmoty
- Šlehačky ve spreji
- Tavené sýry
- Tvarohové dezerty
- Tvarohy
- Tvrdé a polotvrdé sýry
- Zakysané smetany živočišné
- Jogurty
- Čerstvé a termizované sýry
- Máslo a pokrmové tuky
- Mléčné výrobky
Nejprodávanější
Taleggio je jeden z nejstarších měkkých sýrů z kravského mléka z regionu Lombardie (11. století).
Základem tohoto taveného sýru je irský Cheddar.
Lehce roztíratelný tavený sýr jemné smetanové chuti.
Smetanový výrobek vhodný k přípravě tradičního dezertu tiramisu.
Měkký tvaroh má velmi jemnou, roztíratelnou konzistenci.
Tvaroh polotučný je vhodný do teplé i studené kuchyně, do pomazánek, palačinek, buchet a jiných sladkých dezertů.
Tvaroh tučný je vhodný do teplé i studené kuchyně, do pomazánek, palačinek, buchet a jiných sladkých dezertů.
Tvrdý tvaroh na strouhání se výborně hodí k mnoha sladkým pokrmům.
Smetanová omáčka s bourbon-vanilkovou příchutí vhodná pro teplou i studenou kuchyňskou přípravu.
Kysaný mléčný výrobek vhodný pro použití do studené i teplé kuchyně.