Mleté a burgery, Strana 2
Nejprodávanější
Mix mletého hovězího a vepřového, tučnost cca 20 %, zrnitost mletí 3 mm.
Mix mletého hovězího a vepřového, tučnost cca 20 %.
Mix mletého hovězího a vepřového, tučnost cca 22 %, zrnitost mletí 4 mm, zmrazený.
Čerstvé mleté vepřové, tučnost cca 30 %, zrnitost mletí 3 mm.
Davelská pečená sekaná z vepřového bůčku a hovězího masa. Vhodná ke konzumaci za studena i pro ohřev ve všech typech kuchyňských zařízení.
Směs na přípravu tradiční sekané z libového vepřového masa podle původní receptury z normy ze 70. let.
Ručně balená roláda z vepřové kýty, plněná šťavnatou fáší z mletého vepřového masa, smažené cibulky a červené papriky.
Vinná klobása podle tradiční receptury. Základ tvoří výhradně vepřové maso, přidáno je mléko, strouhanka, moravské bílé víno a koření.