Mořská štika kapská filet s kůží 110–170 g 5 kg
Kód: 102325Detailní popis produktu
Filety z mořské štiky kapské hluboce zmrazené, s kůží 100–170 g, bez glazury, interleaved, seafrozen.
Zásady správné přípravy rybích filet:
1. Filety se nechají rozmrazit při teplotě od +2 °C do +6 °C, a to nejlépe rozložené na tácech nebo gastro nádobách.
2. Po rozmrazení se rybí maso důkladně osuší od vody.
3. Kvalitní a dobře zpracovanou rybu není třeba dochucovat zbytečně velkým množstvím koření. Vhodnější jsou čerstvé nebo sušené bylinky s malým množstvím soli.
4. Rybí maso se většinou připravuje při nízkých teplotách do 100 °C, a v případě použití konvektomatu se preferuje režim PÁRA nebo PÁRA/HORKÝ VZDUCH.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Uchování u spotřebitele: při teplotě -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mořské ryby |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Země původu: | NAM |
Balení: | 1 x 5 kg |
Expirace od výroby: | 540 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 404 |
Tuky: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny: | <0,1 g |
Bílkoviny: | 22 g |
Sůl: | 0,29 g |
Alergeny: | 04 RYBY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.