Mořské ryby, Strana 5
Nejprodávanější
Hluboce zmrazené škrábané maso z páteře lososa obecného (Salmo salar).
Losos kousky (škrábané maso). Čerstvá ryba.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Losos obecný "Label Rouge" – celý, čerstvá ryba.
Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, se šupinami a s kostmi (Trim B).
Čerstvá svíčková z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku, bez kůže a bez kostí. Prémiová kvalita.
Filety mahi mahi bez kostí a bez kůže.
Čerstvá nekuchaná makrela nakupovaná na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Čerstvý mečoun obecný – filet.
Filety bez kůže z mořské štiky o velikosti 60–120 g, nejčastější hmotnost cca 75 g. V kartonu 7 kg cca 90 filet.