Mouka na pizzu Pivetti Margherita (krátká doba kynutí) 25 kg
Kód: 641806Detailní popis produktu
PŠENIČNÁ mouka typ “00“. Vlhkost max. 15,5 %.
W index 190–220: mouka ideální pro krátkou až střední dobu kynutí (2–5 hodin v místnosti, max. 24 hodin v lednici). Vhodná na pizzu a focacciu.
Skladujte v suchu a při teplotě do +25 °C.
Země původu: Itálie.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé |
---|---|
Hmotnost: | 25 kg |
Země původu: | ITA |
Balení: | 1 x 25 kg |
Expirace od výroby: | 270 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1444 |
Tuky: | 0,7 g |
Sacharidy: | 72 g |
Cukry: | 1,4 g |
Vláknina: | 2,2 g |
Bílkoviny: | 10 g |
Sůl: | 0,08 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář