Mouka na pizzu Pivetti Mimosa (střední/dlouhá doba kynutí) 10 kg
Kód: 641810Detailní popis produktu
PŠENIČNÁ mouka typ “00“ Vhodná pro přípravu těsta na pizzu. Vlhkost max. 15,5 %
W index 290–320: mouka ideální pro střední až dlouhou dobu kynutí (8–12 hodin v místnosti, max. 48 hodin v lednici).
Skladujte v suchu a při teplotě do +25°C.
Země původu: Itálie.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé |
---|---|
Hmotnost: | 10 kg |
Země původu: | ITA |
Balení: | 1 x 10 kg |
Expirace od výroby: | 365 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1427 |
Tuky: | 0,7 g |
Sacharidy: | 69 g |
Cukry: | 1,4 g |
Vláknina: | 2,2 g |
Bílkoviny: | 12 g |
Sůl: | 0,08 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář