Mozzarella di Bufala Campana DOP
Kód: 701391Detailní popis produktu
Mozzarella z bůvolího mléka s ochranným označením původu. Každý kus o váze 125 g je zabalen v samostatném sáčku. Mozzarella di Bufala Campana DOP se smí vyrábět pouze tradičním postupem na vybraném území Kampánie v jižní Itálii. Je chuťově výraznější než běžně dostupná kravská. Bůvolí mozzarella je tučnější, smetanové konzistence. Její silnější chuť se nejlépe rozvine, když se nechá před konzumací 20 minut při pokojové teplotě. Použití: Buvolí mozzarella se používá ve studené kuchyni, její tepelná úprava se nedoporučuje. Vynikající je na saláty, předkrmy (např. Caprese), nebo je možné ji natrhat na hotovou upečenou pizzu. Ochutit se může extra panenským olivovým olejem, balzamickým octem nebo pestem. Je lepší ji nekrájet, ale ručně trhat na kousky. Vyrobeno v Itálii. Výrobce Caseificio La Contadina. Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek: Originální mozzarella se vyrábí z buvolího mlékaBuvolí MLÉKO, sýrařské kultury, syřidlo, nálev: voda, jedlá sůl.
Pařený sýr z buvolího mléka s ochrannou známkou původu v solném nálevu. Sušina 48 % Hmotnost: 3,6 kg (12 x 300g) Hmotnost po odkapání: 1,5 kg (12 x 125g) Výrobek podléhá přirozenému váhovému úbytku. Skladujte při teplotě 0°C až +4°C. Země původu: Itálie Výrobce: Coop. “La Contadina” a.r.l., Via Andreozzi nsc - Grazzanise (CE), Itálie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mozzarella a sýry na pizzu |
---|---|
Země původu: | ITA |
Balení: | 12 x 125 g |
Expirace od výroby: | 34 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1198 |
Tuky: | 25 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 17 g |
Sacharidy: | 0,8 g |
Cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 15 g |
Sůl: | 0,56 g |
Alergeny: | 07 MLÉKO |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář