Mušle slávky půlené Nový Zéland 30–40 ks/kg
Kód: 177110Detailní popis produktu
Balení obsahuje 30 – 40 kusů mušlí půlených. Na porci se obvykle počítá 5–6 mušlí. Novozélandské mušle mají zelenou lasturu a velký kousek masa korálové nebo smetanové barvy (korálová barva značí samici a světlejší smetanová samce). Řadí se mezi vyhledávané speciality a delikatesy díky jejich lahodné chuti. Patří mezi nejvyhledávanější měkkýše pro jejich kuchařskou všestrannost, chuťové a nutriční vlastnosti. Mušle jsou zdravé, mají nízký obsah tuku a kalorií, jsou také výborným zdrojem selenu, železa, vápníku, hořčíku, vitamínu B12. Návod na přípravu: Zmrazené mušle opláchněte ve studené vodě. Před použitím je nerozmrazujte. Mušle je možné připravovat vařením, dušením ve víně, smetaně či vývaru. Lze je přidávat do polévek, těstovin, rizot nebo jen samostatně s bylinkami a pečivem. Maso lze také z lastury vytáhnout a připravit samostatně. Doporučená doba při úpravě grilováním při teplotě 180 °C je 5–7 minut, pečením na 160 °C 5–7 minut nebo v páře přibližně 3 minuty. Země původu Nový Zéland.SLÁVKA novozélandská (Perna canaliculus) v poloviční schránce. Pochází z chovu, kategorie lovného zařízení: drapáky
Hluboce zmrazené. Skladujte při teplotě –18°C a nižší. Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Země původu: Nový Zéland.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Měkkýši |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Země původu: | NZL |
Balení: | 1 x 1 kg |
Expirace od výroby: | 730 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 118 |
Tuky: | 2,9 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,2 g |
Sacharidy: | 11 g |
Bílkoviny: | 19 g |
Sůl: | 0,77 g |
Alergeny: | Neobsahuje, 02 KÔROVCE, 14 MĚKKÝŠI |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář