Oranžát, kandovaná pomerančová kůra, jemně nakrájená, 3 mm, 250 g
Kód: 35749Detailní popis produktu
Oranžát se vyrábí z kůry hořkých pomerančů obsahující olej, které jsou také známé jako sevillské pomeranče. Zpracování pomerančové kůry je poměrně složité: Nasolené poloviny ovocných plodů se nejdříve odsolují, blanšírují, odstraní se jádřinec a kůra se pak v cukru kanduje. Někdy jsou kandované slupky ještě glazovány polevou. Oranžát má jasně až tmavě oranžovou barvu, snadno se měnící do hnědé. Chuť je sladká a aromaticky hořká. Kandované pomerančové kostky. Složení: 49% pomerančová kůra, glukózo-fruktózový sirup, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant: síra. Uchovávejte v chladu a suchu. Alergeny: lepek, vejce, arašídy, ořechy, lupina, mléko, SO2, sója. Odpovědný podnikatel: baleno: BOS FOOD Düsseldorf Food Wholesale GmbH, Gruenstr. 24 c, 40667 Meerbusch, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy, marmelády, čokolády, pasty |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
Skladovací teplota: | 5.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1027/284 |
Alergeny: | 12 SO2 A SIRIČITANY |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 05 ARAŠÍDY, 13 VLČÍ BOB, 01 OBILNINY, 08 OŘECHY |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | 62 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 71 g |
Sůl g: | 0,36 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.