Original Tobiko - kaviár z létajících ryb, zelené 'Wasabi', zmrazený, 500 g
Kód: 17024Detailní popis produktu
Tobiko vejce jsou malé kousky určitého typu létající ryby, kterých je několik desítek. Kaviár z létajících ryb je pochoutka, která patří ke každému z nigiri sushi. Kaviár z létajících ryb je pochoutka, kterou si velice rychle oblíbíte. Takzvané tobiko dokáže perfektně doplnit chuť jednotlivých druhů sushi. Tento pro sushi typický kaviár poznáte podle klasického tvaru kuliček, které jsou velké necelý centimetr. Chuťově je lehce slaný s kouřovým nádechem a při skousnutí cítíte malé křupnutí. Poznáte ho podle specifické barvy, která je červeno-oranžová, ale setkat se můžete i s jinak barvenými tobiko kuličkami, jelikož japonci rádi experimentují a dokáží obarvit nejen tobiko (k docílení zelené barvy používají například wasabi), ale i sushi rýži. Složení: 88% kaviár z létajících ryb, (Cheilopogon atrisignis) (ulovené v Pacifiku FAO 71), voda, zvlhčovadlo: E420, cukr, zesilovač: E627, E631, soja, voda, přípravek Wasabi (88% wasabi prášek, hořčice, kukuřičná moučka), barvení: E133, E102 *. * E102 může ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Uchovávejte při teplotě -18 ° C nebo nižší. Po rozmražení znovu nemražte. Původ: Korea. Vlastnosti: azobarviva. Alergeny: obiloviny,ryby, hořčice, sojové boby. Odpovědní podnikatelé: Importiert durch: Kagerer & Co. GmbH, Weißenfelder Straße 6, 85622 Feldkirchen, Deutschland. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz, s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kaviár |
---|---|
Hmotnost: | 0.597 kg |
Skladovací teplota: | -18.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 405/97 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 04 RYBY, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE |
Bílkoviny g: | 10 g |
Cukry g: | 14 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 14 g |
Sůl g: | 4,4 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.