Ovocný kaviár s chutí Balsamico octa, Les Perles, korálky 5 mm, 200 g
Kód: 43959Detailní popis produktu
Ovocný kaviár značky Les Perles obohacuje svět gastronomie svým unikátním charakterem. Jedná se o malé korálky o průměru 5 mm. Tyto korálky mají v sobě uzavřenou intenzivní chuť balsamikového octa, která je uvolněna v okamžiku, kdy korálky prasknou. Výroba ovocného kaviáru spočívá v moderní technologii známé jako sférifikace - proces, při němž se kapalina mění ve sférické korálky podobné kaviáru v aplikaci alginátů a iontů vápníku.
Ovocný kaviár se vyznačuje jeho unikátní manipulací s chutěmi a texturou. Malé korálky v sobě udržují koncentrovanou chuť a aroma, které se uvolní až v momentě konzumace. To umožňuje dosáhnout nevšedních chuťových zážitků. Ovocný kaviár "Balsamico ocet" je ideální pro dekoraci a obohacení široké škály pokrmů. Hodí se k sýrům, těstovinám, risottu, zeleninovým salátům nebo dezertům. Může být také použit jako součást nápojů, jako jsou koktejly.
Jedná se o výbornou volbu pro tvůrčí kuchaře a milovníky gastronomie, kteří si chtějí vychutnat nevšední gastronomický zážitek, plný intenzivních chutí a unikátní textury.
Složení: 70% balsamikový ocet (ocet, hroznový mošt, barvivo: karamel E150d, SULFIT), voda, zahušťovadlo: E 211, gelovací činidlo: chlorid vápenatý, alginát sodný.
Uchovávejte v chladničce, po otevření spotřebujte během jednoho týdne. Produkt z Francie.
Alergeny: Oxid siřičitý.
Odpovědný podnikatel: GLOBE EXPORT SARL, ZI DE DIOULAN, 29140 ROSPORDEN, Frankreich.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovocný kaviár/prášek/lyofilizované p. |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 469/111 |
Alergeny: | 12 SO2 A SIRIČITANY |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | 25 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 26 g |
Sůl g: | 0,13 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.