Panna cotta jahodový dort kopule 1500 g
Kód: 336366Detailní popis produktu
Nepředkrájený. Výjimečný smetanový dort s jahodami a ovocným jahodovým smetanovým krémem mezi vrstvami nadýchaného piškotu. Dort je bohatě ozdoben hoblinami bílé čokolády, jemným moučkovým cukrem a polovinou jahody.
Návod na přípravu: Hluboce zmrazený dezert vyjměte z obalu a nechte rozmrazit při pokojové teplotě po dobu cca 6–7 hodin. Naporcováním lze dobu rozmrazování zkrátit o jednu hodinu. Tip pro spotřebitele: Doporučujeme naporcovat po první hodině rozmrazování.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Země původu: Německo.
Složení
SMETANA (26 %), jahody (14 %), cukr, PŠENIČNÁ mouka, voda, glukózo-fruktózový sirup, VEJCE, bílá čokoláda (5%) (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor slunečnicový lecitin), rostlinný olej (řepkový),kondenzované MLÉKO, PŠENIČNÝ škrob, rostlinný tuk (rostlinný tuk (palmový), rostlinný olej (řepkový)), dextróza, modifikovaný škrob, jedlá želatina (hovězí), sušené plnotučné MLÉKO, přírodní aroma, invertní cukerný sirup, sušená SYROVÁTKA, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin, slunečnicový lecitin), kypřící látka (uhličitan sodný,citronany sodné), regulátor kyselosti (kyselina citronová), želírující látka (pektin), jedlá sůl, rostlinný tuk (bambucké máslo), regulátor kyselosti (trinatriumcitrat, chlorid vápenatý), LAKTÓZA, barvicí potravina mrkvový extrakt, barvivo (oxid titaničitý), zahušťovadlo (xanthan).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dorty |
---|---|
Země původu: | DEU |
Balení: | 1 x 1500 g |
Expirace od výroby: | 540 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1208 |
Tuky: | 15 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 7,2 g |
Sacharidy: | 35 g |
Cukry: | 20 g |
Bílkoviny: | 3,5 g |
Sůl: | 0,23 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Stopová množství alergenů: | 08 SKOŘÁPKOVÉ, 08 ORECHY |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.