Parmigiano Reggiano celá forma
Kód: 701414Detailní popis produktu
Italský přírodní extra tvrdý sýr s chráněným označením původu.
Zralost min. 16–18 měsíců.
Neobsahuje laktózu.
Má žlutou barvu, zrnitou strukturu a hladkou kůrku. Vyrábí se z čerstvého, částečně odtučněného kravského mléka. Na jeden bochník sýra je třeba asi 500 litrů mléka.
Použití: na těstoviny, do polévek, na saláty, do omáček, k vínu.
Vyrobeno v Itálii.
Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek:
Parmazán nebo parmezán? Který je ten pravý?
MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo, konzervant: VAJEČNÝ lysozym.
Přírodní extra tvrdý polotučný sýr.
Obsah sušiny 66 %. Neobsahuje laktózu.
Zralost min. 16–18 měsíců.
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Italské extra tvrdé a polotvrdé sýry |
---|---|
Hmotnost: | 36 kg |
Země původu: | ITA |
Balení: | cca 36 kg |
Expirace od výroby: | 270 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1612 |
Tuky: | 28 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 18 g |
Bílkoviny: | 33 g |
Sůl: | 1,6 g |
Alergeny: | 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.