Pastificio dei Campi - č. 20 Mafaldine, pasta di Gragnano IGP, 500 g
Kód: 46870Detailní popis produktu
Pastificio dei Campi - č. 20 Mafaldine, pasta di Gragnano IGP, 500 g. Těstoviny z tvrdé pšenice. Gragnano těstoviny z Pastificio dei Campi mají jedinečné aroma, chuť a strukturu. Objevte to nejlepší z italské tvrdé pšenice na první kousnutí. Tyto mimořádný těstoviny, které zůstávají při vaření „al dente“, jsou výsledkem výběru nejlepších surovin a pomalého výrobního procesu založeného na manuální práci, při které lze vidět i detaily. Právě z tohoto důvodu mají těstoviny z Pastifico dei Campi také predikát IGP. IGP je pečeť kvality, která zaručuje původ produktu. V případě gragnano těstovin svědčí i o staleté tradici. V podniku Gragnano byla od 16. století dokumentována existence závodů na výrobu suchých těstovin. Umění vyrábět těstoviny se nese po celé generace, dodnes. Jaké podmínky musí těstoviny splňovat, aby získaly název "Gragnanopasta IGP"? Především musí být Gragnano těstoviny IGP vyrobeny výhradně z mouky z tvrdé pšenice a vody z místních podzemních vod. Důvod je ten, že se nachází v nízko vápeném složení vody, což je typické pro tuto oblast a vždy to přispívalo ke kvalitě těstovin. Výroba se musí uskutečnit v obci Gragnano. Objevte Gragnano těstoviny z Pastificio dei Campi. Složení: krupice z tvrdé pšenice, voda. Vařte ve vroucí vodě. (1 litr vody na 100 g těstovin). Doba vaření al dente: 10 minut. Skladujte v suchu. Alergeny: pšenice. Odpovědný podnikatel: Pastifico dei Campi S.r.l., Via dei Campi, 80054 Gragnano Napoli, Itálie. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz, s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny, těstovinové produkty, čerstvé/sušené |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1518/358 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Bílkoviny g: | 14 g |
Cukry g: | 0,6 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 0,2 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 72 g |
Sůl g: | <0,01 g |
Tuky g: | 1,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.