Pikantní cibulová omáčka s přírodní kouřovou příchutí, 1 l
Kód: 28962Detailní popis produktu
Cibulová omáčka s přírodní kouřovou příchutí. Složení: 38% nakrájenou cibuli, hovězí vývar [voda, sůl, dextróza, extrakt z kvasnic, koření, aroma, škrob, hovězí extrakt bujón (koření, sůl, slunečnicový olej), řepkový olej, kyselina citrónová, sójové omáčky sušené (sojové boby, pšenice, sůl maltodextrin)] , bílé balsamico (bílý vinný ocet, konzervovaný hroznový mošt, hroznový mošt (obsahuje siřičitany), hnědý třtinový cukr, bílé víno (s obsahem siřičitanů), barbecue omáčka [rajčatový protlak (rajský protlak, voda), jablečný ocet, med, melasa, hořčice (voda, ocet, hořčičné semeno sůl, kurkuma , paprika), sůl, sušená cibule, křen (křen, voda, ocet, sůl), paprika, sušený česnek, koření, zahušťovadlo: xanthanová guma, kajenský pepř, citronová šťáva koncentrát, přírodní kouřové aroma], data, řepkový olej, hořčice (voda, semena hořčice, ocet , sůl, antioxidant: metabisulfit draselný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, koření), mořská sůl, česnek, bylinky a koření Obsahuje alkohol. Vždy použíjte čistou lžičkou. Po otevření skladujte při teplotě + 3 °C až + 7 °C a rychle spotřebujte. Vyrobeno v Německu. Vlastnosti: Alkoholické. Alergeny: pšenice, vejce, mléko, hořčice, SO2, sója. Odpovědný podnikatel: BOS FOOD Düsseldorf, velkoobchod s potravinami GmbH, Gruenstr. 24 c, 40667 Meerbusch, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Skladovací teplota: | 5.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 519/126 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 12 SO2 A SIRIČITANY, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 03 VEJCE, 07 MLÉKO |
Bílkoviny g: | 0,8 g |
Cukry g: | 20 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 0,3 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 20 g |
Sůl g: | 0,63 g |
Tuky g: | 3,3 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.