Plato – výběr tradičních italských sýrů
Kód: 700550Detailní popis produktu
Plato italských sýrů obsahuje výběr typických sýrů ze severní Itálie a Sardinie. Baleno v plochém papírovém kartonu s rozlišovacími popisky jednotlivých sýrů. Uvnitř kartonu sýry baleny individuálně. Fresco Capra – sýr s ušlechtilou povrchovou plísní z kozího mléka. Kruhový tvar, hmotnost 500 g. Taleggio DOP – plnotučný zrající měkký sýr z kravského mléka s omývanou červenou kůrkou, hmotnost 230 g. Chráněné označení původu. Gorgonzola DOP – sýr s modrou plísní z kravského mléka, hmotnost 200 g. Chráněné označení původu. Asiago DOP – polotvrdý zrající sýr z kravského mléka, výseč, hmotnost 300 g. Chráněné označení původu. Montasio DOP – polotvrdý zrající sýr z kravského mléka, výseč, hmotnost 300 g. Chráněné označení původu. Pecorino Isolano (Nero Sardo) – středně vyzrálý sardský sýr z ovčího mléka, výseč, hmotnost 470 g. Vyrobeno v Itálii.ASIAGO DOP PRESSATO - pasterované kravské MLÉKO, jedlá sůl, mlékárenské kultury, syřidlo. Kůrku sýra před konzumací odstraňte. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 368 kcal/1527 kJ; Tuky 30 g; z toho nasycené mastné kyseliny 21 g; Sacharidy: 0,5 g; z toho cukry 0,2 g; Bílkoviny: 24 g; Sůl 1,7 g. PECORINO SARDO - pasterované ovčí MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo. Povrch sýra ošetřen barvivem E 150b a konzervanty E 203 a E 235. Kůrku sýra před konzumací odstraňte. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 389 kcal/1627 kJ; Tuky 27 g; z toho nasycené mastné kyseliny 21 g; Sacharidy: 1 g; z toho cukry 1 g; Bílkoviny: 29 g; Sůl 1,5 g. MONTASIO DOP - pasterované kravské MLÉKO, jedlá sůl, mlékárenské kultury, syřidlo. Kůrku sýra před konzumací odstraňte. Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 392 kcal/1626 kJ; Tuky 32g; z toho nasycené mastné kyseliny 24g; Sacharidy: 0g; z toho cukry 0g; Bílkoviny: 26g; Sůl 1,7g. GORGONZOLA DOP FETTA - pasterované kravské MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo, ušlechtilá plíseň Penicillium Roqueforti. Kůrku sýra před konzumací odstraňte. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 326 kcal/1350 kJ; Tuky 27 g; z toho nasycené mastné kyseliny 19,4 g; Sacharidy: 0,9 g; z toho cukry 0,0 g; Bílkoviny: 19,5 g; Sůl 1,8 g. TALEGGIO DOP - pasterované kravské MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo. Vnější kůrka není jedlá a musí být před konzumací odstraněna. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 315 kcal/1319 kJ; Tuky 26,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny 16,8 g; Sacharidy: 0,9 g; z toho cukry 0,9 g; Bílkoviny: 19 g; Sůl FRESCO CAPRA - pasterované kozí MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo, povrchová plíseň Penicillium Candidum. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 348 kcal/1443 kJ; Tuky 29 g; z toho nasycené mastné kyseliny 20,6 g; Sacharidy: 3,2 g; z toho cukry 3,2 g; Bílkoviny: 18,5 g; Sůl 1 g.
6 ks italských sýrů – Asiago DOP, Fresco capra, Gorgonzola, Montasio, Pecorino, Taleggio ASIAGO DOP PRESSATO - Polotvrdý plnotučný zrající sýr. Baleno v ochranné atmosféře. Obsah sušiny: min 60 % PECORINO SARDO - Přírodní plnotučný zrající ovčí sýr. Obsah sušiny: min 65 %. MONTASIO DOP - Polotvrdý plnotučný zrající sýr. Baleno v ochranné atmosféře. Obsah sušiny: min 60 %. GORGONZOLA DOP FETTA - Přírodní plnotučný sýr s ušlechtilou plísní uvnitř hmoty. Obsah sušiny: min 43 %. TALEGGIO DOP - Přírodní plnotučný sýr s vymývanou kůrkou. Baleno v ochranné atmosféře. Obsah sušiny: min 46 % FRESCO CAPRA - Přírodní polotučný kozí sýr s plísní na povrchu. Obsah sušiny: min 50 %. Skladujte v chladu při teplotě od +2°C do +6°C. Po otevření individuálního obalu sýru ihned spotřebujte. Země původu: Itálie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Italské extra tvrdé a polotvrdé sýry |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Země původu: | ITA |
Balení: | 1 x 2 kg |
Expirace od výroby: | 45 |
Alergeny: | 07 MLÉKO |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář